• banner

CNC-bearbeiding av aluminiumsdeler

God dag

Hyggelig å møte deg !Dette er zoe fra Dong guan Senze precision Haedware Co., Ltd. Det er også en produsent av

Vår produksjonskapasitet er som følger: metallproduksjon,sprøytestøping, overflatebehandling, CNC-fresing/presisjonsdreiing, Og så er det vakuumstøping/diliconr/gummideler, VåreOEM delerer mye brukt i alle bransjer, som f.eksBildeler, Medisinsk utstyr, luftfarts- og forsvarskomponenter,industrielle deler og robotautomatisering, design og utvikling, etc.

For å kartlegge til prøve maskinvarebehandling bør ta hensyn til saker

Maskinvarebehandling er materialet som kobber, rustfritt stål ved spesifikke tegninger eller kundetegninger for å behandle produksjon, kan prosessområdet er veldig bredt.Så i mottak av kunder for å finne behandling, bør vi ta hensyn til hva som betyr noe

Vær først oppmerksom på formen på delene: for eksempel formen på delene for kolonnen, for eksempel bolter, akseltilbehør.Det er hovedsakelig automatisk dreiebehandling og CNC dreiebehandling to behandlingsmetoder.Hvis delene er profiler, og strukturen er mer kompleks, trenger du CNC-bearbeidingssenterbehandling.

For det andre, se på de tre visningene av deler: vær oppmerksom på størrelse, ruhet, form og posisjonstoleranse.Beregn deler datum, akse, overflate, etc.

Tre, vær oppmerksom på de tekniske kravene til delene: for eksempel oksidering, passivering, merking, plettering, passivering og så videre.

1650353183(1)

Fire, vær oppmerksom på presisjonstoleransen for metallbearbeiding, toleranse, overflateruhet, toleranse og konsentrisitet.

Fem, vær oppmerksom på å sjekke størrelsen: hver størrelse skal være en til en med kundens tegninger, ta hensyn til størrelsen og toleranseendringer, for å samarbeide med behandlingen, kan behandlingen oppfylle kravene til kundens inspeksjonsstørrelse.

Seks, Alle størrelser bør sentraliseres, og dårlige vaner som manglende eller multi-merking bør avvises.Tegninger så langt det er mulig kortfattede, deler så langt det er mulig med et visningsuttrykk, så langt det er mulig benytter ikke overflødig visning.

01

Og for 3D-utskrift er vår minste bestillingsmengde 1 stk.

Gratis konsultasjon skreddersydd one-stop service

3D-utskriftsdeler (2)

Klikk på vår offisielle nettside for å kontakte oss raskt

Hope kan jobbe med deg sammen!
1649299462(1)
金5-7
plastbearbeidingsdeler (12)


Innleggstid: 18. mai 2022